Stegte majskerner og laks
Hovedingrediens : LakseFisk - Laksetern Kilde : Hjerting laks Indsendt : |
|
|
Olien opvarmes i en tykbundet pande. Løg, peberfrugter og chili tilsættes. Lad det simre ved svag varme i 5 minutter, rør en gang imellem. Majskerner, champignon og laks tilsættes, og lad det simre i yderligere 5 minutter. Smag til med salt og peber, pyntes med koriander.
|
|
Opskriften er vist 11456 gange,
og udskrevet 142 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne