Tomat Suppe
Hovedingrediens : Drivhus Grønsager - Tomat - Tomater Fryseegnet : Fryseegnet Indsendt af : Kristoffer Kafton Indsendt : Red : |
|
|
Bring en kasserolle med vand i kog. Skær blomsten ud af tomaterne og snit et kryds i den modsatte ende. Læg tomaterne i det kogende vand i 2 sekunder og derefter i kold vand. Så er tomaterne lige til at skralle. Derefter skæres tomaterne i firkantede stykker.
2. Paprika, karry, chili, oregano, timian, peber og salt røres sammen i en skål. 3. Smørret, olien og bouillonen smeltes i en dyb kasserolle. Tilsæt fint hakket rødløg, presset hvidløg og lad det små simre ved jævn varme i nogle minutter. Tilsæt og rør krydderierne rundt med løgene. Lad det yderligere små simre nogle minutter. Løgene må ikke svitses men skal have en blød konsistens. 4. Hæld tomaterne og sukkeret ned til løgene og bring kasserollen i kog. Lad massen simre i 15 minutter under jævn omrøring mens tomaterne presses ud. 5. Tilsæt de hakkede tomater samt tomat puré og bring massen i kog. Tilsæt kyllingefonden og lad suppen små simre i 20 minutter under jævn omrøring. Derefter hældes fløden i suppen sammen med tomat ketchup og frisk kværnet peber. Suppen koges og er klar til servering. Tips: Server suppen varm med skåret kyllingestykker og evt. med frisk fløde hvirvlet rundt i toppen. Stænk evt. fløden ganske let med en knivspids paprika. |
|
Opskriften er vist 13530 gange,
og udskrevet 305 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (91 stemmer) |
|
Kommentarer MJKN - 2022-01-03 21:07:07 Den bedste opskrift! Kan også laves med 4 dåser hakkede tomater, som alternativ :-) sentus - 2010-12-01 19:48:58 fantastisk suppe. smager bare himmelsk |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne