Rød Peberfrugt Suppe a la Kafton
Hovedingrediens : Grøntsager - Peberfrugt Oprindelsesland : Danmark Fryseegnet : Fryseegnet Indsendt af : Kristoffer Kafton Indsendt : Red : |
Fotograf: Kristoffer Kafton |
|
Forvarm en grillpande. Rens peberfrugterne for kernehuset og skær dem i firkantet stykker. Læg dem herefter på den varme grillpande. Læg peberfrugterne med skindsiden nedad og lad dem ligge til skindet er grillet delvist sort. Herefter vendes peberfrugterne på panden så de bliver varmet godt igennem.
Hæld peberfrugterne og sukkeret ned til løgene og bring kasserollen i kog. Tilsæt salt og peber og lad den simre i 15 minutter under jævn omrøring. Tilsæt pasta skruer og 750 ml kyllingefond og bring kasserollen i kog. Lad suppen små simre i 30 minutter under låg og jævnlig omrøring. Pastaskruerne fjernes så godt som muligt. Derefter blendes suppen godt igennem med en stavblender. Derefter tilsættes yderligere 500 ml kyllingefond, 250 ml Cremefine fløde samt frisk kværnet peber. Suppen bringes i kog og er klar til servering. Tips: Server suppen varm med skåret kyllingestykker og evt. med fløde hvirvlet rundt i toppen samt fint hakkede røde og gule peberfrugter. Stænk evt. fløden ganske let med en knivspids paprika. |
|
Opskriften er vist 48131 gange,
og udskrevet 503 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.6 (113 stemmer) |
|
Kommentarer Nillesj - 2012-10-30 09:31:20 Skal pastaskruerne i igen inden servering eller kasseres de bare? Og skal der slet ingen væde ved, når peberfrugter, løg og sukker skal simre? anonym - 2011-10-24 20:15:10 Hey nice suppe der!!! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne