Kalkunsteg med bagte rodfrugter
Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunbryst Fryseegnet : Er ikke fryseegnet Indsendt af : Mathias Iversen Indsendt : |
|
|
Kalkunsteg:
Rist pinjekernerne. Tag Hvidløg, Soltørrede tomater, Persille, Basilikum og Pinjekerner sammen med ca. 1/2 dl olie og blend det. Massen skulle gerne minde i konsistens om en pesto. Skær kalkunbrystet igennem på midten, så der er en øvre og en nedre halvdel. Fordel massen som en pølse oven på den nederste halvdel. Lig den øverste halvdel omvendt på igen. Tag godt med plast film frem og fordel den over et skærebræt. Lig bacon ud på filmen og placer brystet oven på, pak så baconen rundt om og dæk eventuelle huller. Rul derefter filmen rundt om brystet så stramt som muligt, tag fat i kanterne på filmen og 'rul' brystet over skærebrættet så filmen strammes. Når filmen sidder godt på brystet, nedsænkes denne i en gryde med kogende vand, hvor den skal koges i ca. 45 minutter. Tag den herefter på og placer den på en ovnrist, hvor det skal hvile imens rodfrugterne forberedes. Rodfrugter: Skær alle rodfrugterne ud i lige store terninger, put det i en skål og fordel olie ligeligt over dem. Put dem i et lag på en bageplade og sæt det i ovnen sammen med bryststegen. 220*grader varmluft, stegen øverst indtil baconen er brunet, byt derefter plads. Sauce: Rist grøntsagerne i lidt olie, når de er gyldne tilsætten vinen. Når duften af alkohol aftager kan fløden tilsættes. Lad saucen koge op en enkelt gang og smag derefter til med salt og peber. |
|
Opskriften er vist 15029 gange,
og udskrevet 301 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne