Gaucamole
Fryseegnet : Er ikke fryseegnet Indsendt af : MathiasIversen Indsendt : |
|
|
Mos avocadoerne, lad være med at blende dem, da smagen rent faktisk ændres markant. Put mosen i en skål sammen med yoghurten.
Hak løg, chili og tomat fint, rør det sammen med avocado, yoghurt og tilsæt krydderierne. Tips: Skal gaucamolen serveres senere kan man med fordel putte 1 spsk citron saft i. Gaucamolen tager dog stadig smag fra køleskabet så gem den ikke for længe. |
|
Opskriften er vist 3859 gange,
og udskrevet 98 gange. Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter. |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne