Creme Caramel 02
Fryseegnet : Nej :] Indsendt af : Husmoderen Indsendt : Red : |
|
|
Pisk æg og mælk sammen.
Tilsæt 6 spiseskefulde sukker, vanille, kanel og citronskal. Smag til med lidt mere sukker, hvis du synes. Smelt resten af sukkeret forsigtigt uden at brænde det på. Fordel det smeltede sukker i 8-12 små ildfaste skåle eller kopper. Drej skålene eller kopperne til det smeltede sukker dækker bunden. Hæld forsigtigt ægge-mælkeblandingen i. Placer skålene i en bradepande med 2-3 cm. vand i. Bag 30-40 minutter ved 125-150 gr. C i en forvarmet ovn. Afkøl. Løsn forsigtigt cremen og vend ud på en dessert tallerken. Server med lidt kold flødeskum (med citron) på toppen. |
|
Opskriften er vist 5001 gange,
og udskrevet 96 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne