Laks i grøn sauce
Hovedingrediens : LakseFisk - Laksefilet Kilde : Hjerting laks Indsendt : Red : |
|
|
Tag de papirlignende hylstre af tomatilloerne og skyl dem godt. Hvis der bruges grønne tomater, skal de blancheres og flås.
Fiskebouillonen hældes i en gryde, så det står 1 cm op langs siden. Kom evt. lidt vand i også. Tomatilloerne kommes i gryden og bringes i kog, så skrues ned for varmen, og retten simrer under låg i 10 minutter, eller indtil tomaterne er møre. Tomatilloerne kommes i en blender med lidt af væden og blendes sammen med forårsløg, koriander, hvidløg og chili, og blendes til blandingen er jævn. 1 spsk olie varmes på en pande. Tomatilloblandingen tilsættes, panden bringes i kog, hvorefter der skrues ned for varmen, og retten simrer under låg i 15 minutter. Panden holdes varm. Limesaften hældes over fisken, som drysses med lidt salt. Lad fisken trække i 5 minutter. Den resterende olie varmes på en pande og fisken steges 1 minut på hver side. Saucen hældes over, og der lægges låg på panden. Lad den simre i 5 minutter, eller indtil fisken går i flager, når man forsigtigt prøver den med bagsiden af en kniv. |
|
Opskriften er vist 12849 gange,
og udskrevet 129 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne