Verdens nemmeste mørbradbøffer
Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad i stykker Indsendt af : Mette P. Indsendt : Red : |
|
|
Skær mørbraden ud i passende bøffer (tykkelse svarende til bredden af en skive bacon).
Vikl bacon omkring og læg bøfferne i et ildfast fad.
Kom godt med peber på.
Sæt fadet i ovnen v. 250 grader i 12-15 minutter. Pisk imens letpisket flødeskum, som blandes med pesto, persille og ost. Når bøfferne er brunede vendes de, der lægges en klat pestofløde ovenpå hver bøf og fadet sættes ind v. 200 grader i 12-15 minutter (afhængigt af tykkelse). Serveres med en god salat og kartoffelbåde eller kartoffelmos. |
|
Opskriften er vist 16431 gange,
og udskrevet 232 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne