Pestobrød
Fryseegnet : ikke fryseegnet Indsendt af : Chrillemor Indsendt : |
|
|
Tænd oven på 200 grader.
Halver bollerne og smør pesto på efter behov. Tomater skæres i skiver eller terninger og vendes i det pressede hvidløg. Lig tomater med hvidløg oven på de pestosmurte boller. Bag pestobrødene i ovnen i ca 10 min, eller indtil osten er smeltet og brødene i kanten er gyldenbrune. Lad brødene hvile i 3 minutter, herefter er de klar til servering. Tips: Brødene kan også bages uden tomater. Smør her istedet hvidløg oven på pestoen. |
|
Opskriften er vist 7763 gange,
og udskrevet 100 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.6 (10 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne