Kylhydratfrit rugbrød
Hovedingrediens : Mel - Rugmel Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt af : Anette Indsendt : Red : |
|
|
Pisk æg, crème fraîche, eddike, salt og olie sammen. Tilsæt de tørre ingredienser. Dejen skal have en meget våd konsistens.
Hæld dejen i en smurt brødform, og drys evt. med birkes eller sesam og lad brødet bage på 180° ( 170 grader i varmluft) i 55 min. på nederste rille. Tips: Opbevares i køleskab. Obs ! Skiverne skal skæres tyndt hvis mængden af kulhydrater pr. skive skal overholdes Næringsinnhold pr 100 g: Energi: 254 kcal kulhydrater: ( hele brødet indeholder 65,1 g)hvis brødet vejer 630 g giver det pr skive på 10 g, 1 g kulhydrat pr skive, og 10 g kulhyd. Pr. 100 g rugbrød. protein: 12,8 g fett: 20,6 g fiber: 7,7 g Velbekomme |
|
Opskriften er vist 14006 gange,
og udskrevet 323 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.9 (6 stemmer) |
|
Kommentarer Rikke - 2020-05-12 21:18:39 Jeg har prøvet at lave dette to gange, men det hæver ikke. Hvad gør jeg forkert? S. Holm - 2019-11-08 07:02:49 Brødet er ikke uden kulhydrater, da creme fraise, hvede- og havreklid, hørfrø og solsikkekerner indeholder kulhydrater. S. Holm - 2019-11-08 06:52:54 Et rugbrød uden rug? Virkelig? Det er ikke et rugbrød. Birthe - 2015-01-19 15:55:45 hvordan kan man kalde det et rugbrød, når der ikke er skyggen af rug i? peder - 2013-06-16 11:16:00 Kylhydratfrit rugbrød med kulhydrater. det er lidt misvisende, kulhydratfattig er vist en bedre betegnelse. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne