Laksefilet med koriander
Hovedingrediens : LakseFisk - Laksefilet Kilde : Hjerting laks Indsendt : |
|
|
Skyl og tør fiskefiléterne. En tykbundet pande pensles med olie. Fisken gnides med halvdelen af limesaften og lidt salt og lægges på panden med skindet nedad.
Der tilsættes så meget koldt vand, at fisken lige dækkes. Panden bringes i kog, der skrues ned for varmen, og fisken simrer i 5 minutter. Fisken skal vendes én gang. Halvdelen af olien varmes på en anden pande og brødkrummer, hvidløg lidt salt og koriander tilsættes. Dette steger ved lavt blus under stadig omrøring, indtil brødkrummerne er gyldne. Fyldet fordeles på fisken, som simrer i 5 minutter. Resten af limesaften og olien blandes sammen og hældes over fisken. Fisken simrer endnu 2 - 3 minutter. Resten af korianderne og den revne limeskal blandes sammen med lidt peber og fordeles over fisken. Hertil serveres en blandet grøn salat og groft brød. |
|
Opskriften er vist 10689 gange,
og udskrevet 179 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne