Den perfekte brunch
Hovedingrediens : Blandet kød - Pølser Fryseegnet : må ikke fryses ned Indsendt af : louise Indsendt : Red : |
|
|
slå æggene ud på en pande med olie, og lad dem stege til det er spejlæg, steg minipølserne på panden, og steg baconen til det er gyldent brunt.
Del det op til 4 portioner og så rist toastbrødet. Så er det klart til servering |
|
Opskriften er vist 23958 gange,
og udskrevet 124 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.6 (9 stemmer) |
|
Kommentarer Mette - 2016-04-07 09:38:51 Hvis man ikke har noget ordentligt konstruktivt at sige skal man hellere holde sin mund!! anonym - 2015-07-16 10:23:07 Mærkelig opskrift anonym - 2012-12-01 08:30:17 Prøver selv at lave den nu!^.^ Er kun et barn.... Kristian - 2012-02-02 09:14:33 Ej en amatøropskrift.. iøvrigt er du lidt fed at spise 20 minipølser alene Gitte - 2012-01-13 11:03:40 Johnny H den er da rigtig godt og er meget nem at lave før man får gæster... ikk vær' så negativ madlaveren - 2011-05-16 15:08:36 hvorfor synes du ikke at den er god jeg synes den smager pragtfuldt Johnny H - 2011-04-22 09:35:45 er du da helt tosset en absolut detaljeret opskrift til den perfekte brunch...... NOT |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne