Kotelet i tomat
Hovedingrediens : Svinekød - Svinekoteletter Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt af : Ploug19 Indsendt : Red : |
|
|
Først tager du de 4 koteletter og skærer dem i tern, så steger du dem i en gryde sammen med salt, peber og krydderier. når de er tilpas stegte så sætter du vand over til de 4 poser ris (og kommer dem i når vandet koger).
Tilbage til sovsen, koteletterne er nu stegte, så kommer du dåsen med hakkede tomater i og det samme med det glas champignon du har, rører det lidt rundt. Her til sidst kommer du madlavningsfløden i og madkulør indtil sovsen har den farve du gerne vil have den til. Og så lader du det stå og simrer i 5 min. Og så har du en nem men lækker aftensmad. Velbekommen. |
|
Opskriften er vist 4813 gange,
og udskrevet 76 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (8 stemmer) |
|
Kommentarer Eigil - 2014-11-30 14:36:49 smager rigtig godt, og meget hurtig at lave. mmmmm. Hanne - 2010-10-18 18:35:40 Denne ret er rigtig god, den er rigtig nem og lave & så er den også billig at lave :D Jeg kan stærkt anbefale til den til jer alle!!! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne