Fru Borrisholts bagte æbler
Hovedingrediens : Frugt - Æbler Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt af : eg_71 Indsendt : Red : |
Fotograf: eg_71 |
|
Skræl æblerne og udhul dem med en "kernehus-fjerner" (se billede). Alternativt kan æblerne skæres over i halve og kernehusene kan fjernes med en teske, men det er ikke lige så nemt. Put en teske marcipan i hvert æble. Pisk to æggeblommer med piskefløde og hæld det i en dyb tallerken. Bland æblekageraspen og kanelet i en anden dyb tallerken. Vend først æblerne i ægge-/fløde-blandingen og derefter i raspen. Sæt æblerne i en bradepande. De må ikke ligge så tæt at raspen falder af. Læg en lille klat smør på hvert æble.
Bag i ovnen på 200 grader C. alm. ovn i 20 minutter til æblerne er møre og ikke giver modstand, hvis man stikker i dem med en kødnål. Tag dem ud og lad dem afkøle til stuetemperatur. Server med Mathilde vaniljecreme eller tilsvarende. Beregn masser af creme, for det vil der være godt aftræk på. Vaniljeis er også godt. Eller begge dele Tips: Æblerne kan fryses, men pas på de ikke bliver trykket flade i fryseren. Tøes op til stuetemperatur før servering. |
|
Opskriften er vist 25439 gange,
og udskrevet 294 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (10 stemmer) |
|
Kommentarer Inge V - 2012-05-05 17:20:04 Lyder til at være en lækker dessert, men 20 æbler til 4 personer. Indsenderen af opskriften - 2011-10-12 07:22:01 Hej alle. Ja, som man nok kan se, så er billederne kommet på nu. Enjoy :o) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne