Chokka Mokka karamelkage
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Indsendt af : kagepigen Indsendt : Red : |
|
|
Forvarm ovnen til 180 grader. Smør en 20 cm springform og kom bagepapir i bunden.
Kom kaffe og kakao i en kop, tilsæt vandet og bland det. Kom smør, sukker, æg, sirup, mel, bagepulver, mælk og kaffeblandingen i en stor skål og pisk med elpisker i 2-3 min. til det er blødt. Skær karamelbar i små stykker og tilsæt det til dejen. Hæld dejen i springformen, glat overfladen og bag i 35-40 min. Afkøl i formen i 5 min. Glasur: Skær karamelbaren i små stykker og og kom dem i en lille gyde med smør og mælk. Opvarm langsomt under konstant omrøring til det er en blød ensartet masse. Tag gryden af varmen og tilsæt flormelis. Bliv ved med at røre indtil flormelissen er opløst. Lad det afkøle en smule og fordel det over kagen. Kan evt. pyntes med små chokoladeæg. |
|
Opskriften er vist 5579 gange,
og udskrevet 100 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer kagepigen - 2010-10-18 14:45:53 Glasur: 2x 50g chokoladekaramelbar 50 g smør 2 spsk mælk 100g sigtet flormelis |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne