Rugbrøds boller

Rugbrøds boller, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 20 stk.

Brød boller kiksRet : Brød boller kiks - Koldhævede

Hovedingrediens : Mel - Rugmel

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : er fryseegnet

Indsendt af : louna

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
1 posesolsikkefrø
1 kg.hvedekerner
1 posehørfrø
1 posegræskar kerner
1 l.vand
1 kg.rugmel
800 g.hvedemel
1 spsk.salt
3 spsk.sukker
1 pk.gær
1 dl.olie
 
Opskrift:
Læg kernerne i vand i ca 1 time og bland dem derefter med 1 liter vand.
tilsæt salt og sukker og gær og rør godt rundt, kom mel i og ælt godt. dejen skal være godt klistret.
Lad hæve i køleskab i ca 12 timer.

rul ud på et bord godt med mel (noget grov mel)
Stik ud med et glas og lig det på en plade. de må gerne ligge tæt for de hæver kun op af
lad hæve ca 1 time
bages i ovnen ca 30 min ved 175 grader





karakterer:
Opskriften er vist 10900 gange,
og udskrevet 170 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu