Rugbrøds boller
Hovedingrediens : Mel - Rugmel Fryseegnet : er fryseegnet Indsendt af : louna Indsendt : Red : |
|
|
Læg kernerne i vand i ca 1 time og bland dem derefter med 1 liter vand.
tilsæt salt og sukker og gær og rør godt rundt, kom mel i og ælt godt. dejen skal være godt klistret. Lad hæve i køleskab i ca 12 timer. rul ud på et bord godt med mel (noget grov mel) Stik ud med et glas og lig det på en plade. de må gerne ligge tæt for de hæver kun op af lad hæve ca 1 time bages i ovnen ca 30 min ved 175 grader |
|
Opskriften er vist 10900 gange,
og udskrevet 170 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.8 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne