Krydret ovnbagt laks
Hovedingrediens : LakseFisk - Laksefilet uden skind Kilde : Hjerting laks Indsendt : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Ovnen forvarmes til 180 grader C. alm. ovn.
groft hakkede peberfrugter, hakket koriander, spidskommen, chilipulver, presset hvidløg, hvidvinseddike og salt blandes i en skål. Laksen anbringes i en bradepande på et stykke sølvfolie, der er stor nok til at kunne foldes sammen om fisken. Blandingen lægges oven på fisken, smørklatter fordeles over massen og folien foldes sammen og lukkes omhyggeligt langs alle kanter. Fisken stilles i ovnen i 25 minutter eller til fisken er mør. Fisken pakkes forsigtigt ud af folien og lægges på et opvarmet fad. Den dækkes til og holdes varm. Det fiskesaft der ligger i folien skal gemmes. Fiskekraften hældes igennem en sigte og over i en skål. Det blandes op med fløde og mælk. Maizena og lidt af fiskevandet blandes sammen i en gryde, og derefter blandes resten i. Saucen koges op under omrøring og småkoger i 1 minut. Saucen smages til med salt og peber. Serveres til fisken, sammen med nykogte kartofler. |
|
Opskriften er vist 178647 gange,
og udskrevet 2658 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.1 (20 stemmer) |
|
Kommentarer Hans norge - 2015-10-10 19:28:03 vi valgte at servere laksen med en gang ærtepure`og det var helt fantastisk. ved siden af havde vi den utroligt lækre sovs, som nævnt i opskriften. Den får en flot 4 fra os Linda-pigen - 2013-06-28 20:05:57 Lavede kun laksen og det smagte bare skønt. Helt vild lækkert medhvidløget og chilien. Kan varmt anbefales |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne