Nougat chokolade is
Hovedingrediens : Diverse produkter - Chokolade Fryseegnet : ja Indsendt af : Tine Tiemroth Indsendt : Red : |
|
|
Smelt flormelis gyldent kom mandlerne i, hend dem til de er bløde. lad den køle af på et stk bage papir, og hak den når de er kølet af.
Pisk æggehviderne helt stive, kom sukkeren i og pisk videre til det er en stiv og fast masse. Pisk fløden stiv og kom mandel massen og chokoladen i og vend æggemassen i fløden. kom isen i fryseren med folie over, den skal stå i 8 timer. Tips: der kan kommes 3 spsk tyk likør efter egen smag i. |
|
Opskriften er vist 5570 gange,
og udskrevet 112 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne