Honningkagemuffins
Hovedingrediens : Diverse produkter - Honning Kilde : Per K. Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Æggeblommerne røres hvide med sukkeret, honningen smeltes men må ikke koge, den hældes langsomt i æggene under stadig og kraftig omrøring. Melet hvori krydderier og bagepulver er blandet i, sigtes i. De stiftpiskede hvider tilsættes.
Bordeles i muffinsforme ca. 3/4 fyldte og bages i 30-35 minutter ved 160 grader C. alm. ovn. De afkølede muffins kan spises som de er, de kan også overtrækkes med chokolade og sprøjtes med smørcreme på toppen og lidt tivolikrymmel på toppen. Eller de kan flækkes 1 eller 2 gange, smøres med abrikosmarmelade og smørcreme og til sidst overtrækkes med chokolade og drysses med tivolikrymmel. Smørcreme: Rør flormelis med kogende vand til almindelig glasur. Det bløde smør piskes i glasuren lidt efter lidt. Cremen bliver blød og meget luftig. Chokoladen smeltes over vandbad og smøres på kagen, drysses evt. med tivolikrymmel. |
|
Opskriften er vist 5300 gange,
og udskrevet 138 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne