Spaghetti og Pølser 02
Hovedingrediens : Blandet kød - Pølser Fryseegnet : Er ikke fryseegnet Indsendt af : Rasmus S Indsendt : Red : |
|
|
Bring spaghettien/makaronien i kog.
Imens skærer du pølserne i ca.1-1½ cm. i tykkelsen. Hak løgene fint. Steg pølserne sammen med lidt paprika, til de er blevet tilpas brune. Svits de hakkede løg i en lille gryde til de er gyldne. Når spaghettien/makaronien er færdig, hælder du vand fra. Server en tallerken fuld spaghetti/makaroni sammen med nogle skefulde af pølserne, løgene, ketchup, og lidt ost på toppen. Bon Appetit |
|
Opskriften er vist 12830 gange,
og udskrevet 102 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.5 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Rasmus S - 2010-10-16 13:38:24 Retten er til ca. 4-5 pers. :) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne