Laks i chili
Hovedingrediens : LakseFisk - Laksefilet Kilde : Hjerting laks Indsendt : Red : |
|
|
Smørret smeltes i en tykbundet gryde. Chilipulver tilsættes og steges ved lav varme i 1 minut, så tilsættes løg og hvidløg som steger i 3 minutter. Bouillon, tomatpuré, citronsaft og honning kommes i under omrøring. Der lægges låg på gryden, som simrer i 30 minutter, indtil blandingen er forholdsvis tyk.
Fisken og rejerne kommes i gryden og pocheres med i 5 - 7 minutter. Retten smages til med salt og peber. Hertil serveres groft brød. |
|
Opskriften er vist 17147 gange,
og udskrevet 389 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.2 (3 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2011-08-19 19:58:24 Brugte røget chili - gik fint. Tro dog sagtens det kan serveres med ris eller pastabi stedet for kun brød. anonym - 2005-01-01 01:01:01 Lidt for sød (1 tsk. honning) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne