Krydret Kødsovs
Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød Indsendt af : Rasmus S Indsendt : Red : |
|
|
Start med at brune baconen, den må ikke blive helt sprød, og læg dem på fedtsugende papir.
Hak løgene fint, og kom dem i gryden sammen med olien. når de er let brunet, kom derpå kødet i og rør godt rundt da det let brænder fast. Kom så krydderierne i og rør til det har blandet sig godt med kødet og kødet er blevet gennemstegt. Tilsæt herefter dåsetomaterne, majs, og presset hvidløg, rør efter. Lad det simrekoge i 25-30 min. Skær champignonerne i fire(fjern stokken), og put dem i gryden sammen med baconen og lad det simre i 10 min. Servér med kogt spaghetti/pasta/ris/kartoffelmos. Drys lidt mozzarella/parmesanost på retten og servér med et stykke godt brød. Enjoy Tips: Hvis de syntes der ikke er nok hvede, så tilsæt 1-2 dl. vand. |
|
Opskriften er vist 18745 gange,
og udskrevet 224 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2012-12-19 16:34:44 Super opskrift. Prøvede den med oksekødspølser i stedet og det var perfekt sammen med noget ris. :) Razzu94 (Rasmus S) - 2010-10-15 16:42:26 OBS!!! Glemte at skrive at baconen skal skæres i 4 lige store stykker.;) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne