Crumblecake med æble/blåbær
Hovedingrediens : Frugt - Æbler Fryseegnet : Nej Indsendt af : CarinaErica Indsendt : Red : |
|
|
Skær æblerne i tern lidt større end blåbærrene og bland begge i et ildfast fad ca. 22x18 cm.
Bland mel, sukker, havregryn og tilsæt margarinen skåret i mindre stykker. Blandingen æltes med fingerende til det bliver en dej, der kan samles men smuldrer igen. Smuldredejen fordeles over frugtblandingen. Bages ved 200 grader varmluft eller 220 grader alm. ovn i 30-35 eller til overfladen er gyldenbrun og saften fra frugten bobler igennem overfladen. Serveres rygende varm med cremefraiche rørt op med vaniljesukker. Tips: For en mere juleagtig version, kan man bruge 2 ekstra æbler i stedet for blåbær og tilsætte 2 tsk. kanel til smuldredejen og servere den med friskpisket flødeskum. |
|
Opskriften er vist 18001 gange,
og udskrevet 390 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Palsgaard - 2012-01-24 11:27:51 Vi elsker den! :P |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne