Pita brød
Indsendt af : Anna Indsendt : Red : |
|
|
Opløs gæren i vandet. Ælt salt og ca. halvdelen af melet i.
Ælt resten af melet i lidt af gangen. Dejen skal være smidig og ikke hænge fast til fingeren. Dæk skålen til, og lad dejen hæve til dobbelt størrelse (ca. 1 time). Tag dejen ud på et melet bord. Del den i 6 lige store dele. Rul hver del til en bolle. Tænd ovnen på 250 grader. Rul hver bolle ud til en cirkel på ca.½ cm tykkelse. Læg brødene på en plade med bagepapir. Lad dem hæve ca. 10 min. Bagetid ca. 8 min. midt i ved 250 grader. Afkøles straks på en rist med et viskestykke over. |
|
Opskriften er vist 5154 gange,
og udskrevet 113 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne