Laks fra Yucatan
Hovedingrediens : LakseFisk - Laksekoteletter (butterfly) Kilde : Hjerting laks Indsendt : |
|
|
Ovnen forvarmes til 180 °C.
Fisken aftørres med en køkkenrulle. Derefter gnides den godt med limesaften og anbringes i et fladt ovnfast fad og krydres med salt og peber. Olien opvarmes i en tykbundet gryde, løg, peberfrugt, græskarkerner og halvdelen af korianderne kommes i gryden. Det hele steges ved svag varme, indtil løgene er blanke og klare, ca. 5 - 10 minutter.
Grydens indhold fordeles nu over fisken. Appelsinsaften hældes over, fadet tildækkes og stilles i ovnen i 15 - 20 minutter, indtil fisken er mør. Retten pyntes med resten af korianderne og de kvarte æg. Hertil serveres nykogt Jasmin ris, hvori der er vendt en klat kold smør. |
|
Opskriften er vist 9247 gange,
og udskrevet 242 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne