Lækre morgenboller
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Fryseegnet : fryseegnet Indsendt af : ditteFeen Indsendt : |
|
|
alle våde ingredienser blandes sammen
melet æltes i dejen sættes til hævning med et fugtigt klæde over dejen hæver en halv time og æltes igennem igen inden den deles i 16 lige store boller og sættes på én bageplade bollerne pensles med kaffe eller rigeligt vand og drysses med hørfrø og/eller sesamfrø bollerne hæver 10 minutter og sættes i ovnen på 200 grader i 12 minuter bollerne køles af på rist Tips: man kan sagtens erstatte noget af melet med grahamsmel og eventuelt putte skinke eller kylling eller andet godt fra køleren i dejen - så er det fortrinlige madpakkeboller eller snack til skolen af portionen kan man også lave 6 store flade sanwichbrød/burgerboller der pensles med rigeligt vand og drysses med sesamfrø det rigelige vand gør at bollerne/sandwichbrødene ikke får en hård skorpe men forbliver dejligt bløde at bide i |
|
Opskriften er vist 57240 gange,
og udskrevet 437 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.2 (18 stemmer) |
|
Kommentarer Michael - 2016-02-20 18:06:46 Nok de bedste hurtig-boller jeg har bagt i laaaang tid. Jeg doblede saltindholdet. Helt kanon! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne