Kartoffel-gulerodssuppe med pikantost
Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler Indsendt af : Lene Indsendt : Red : |
|
|
Løg og hvidløg svitses i engryde.
Tilsæt gulerødder og kartofler og lad dem stege med et par minutter under omrøring. Tilsæt grøntsagsbouillon og lad det småkoge til kartoflerne er møre. Tilsæt osten og lad den smelte. Smag suppen til med salt og peber. |
|
Opskriften er vist 24263 gange,
og udskrevet 383 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (13 stemmer) |
|
Kommentarer Nanna - 2012-06-19 11:03:58 Fin suppe. Manglede måske en form for kødboller. Lavede den uden pikantosten. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne