Varme lakseburritos
Hovedingrediens : LakseFisk - Laksefilet Oprindelsesland : Mexico Kilde : Hjerting laks Indsendt : Red : |
|
|
Ovnen forvarmes til 180 grader. Et stort ildfast fad med lave kanter smøres godt.
Skyl fisken under koldt vand og dup den tør med en køkkenrulle. Fisken lægges i en sautérpande eller en stor fladbundet gryde. Der hældes så meget vand ved, at det lige dækker. Salt og peber tilsættes. Lad fisken koge op og skru derefter ned for blusset, så vandet kun lige er i bevægelse. Læg låg på og lad fisken pochere i 5 - 7 minutter, eller indtil den skiller sig i flager, når man prøver den af med bagsiden af en kniv. Fiskevandet hældes fra og fisken deles i flager, idet skind og ben fjernes. Læg fisken i en skål. Nu varmes olien på en pande. Løg, chili og chilipulver steges ved lav blus, indtil løget er blank og klar. Eventuel overskydende olie hældes fra, og løg og chili blandes med fisken. Tilsæt creme fraiche og smag til med salt og peber. Varm én tortilla ad gangen på en tør gennemvarm stegepande i ca. 40 sekunder, til den kan bøjes. Tag den af panden og bøj de to kanter, som ligger overfor hinanden, ind mod midten, så de kommer til at ligge lidt ovenpå hinanden. Den nederste ende foldes derefter ind mod midten, så der dannes en lille lomme. Lommen fyldes med fiskefyld og lukkes med en tandstikker. Den færdige buritto lægges i et ildfast fad. Dette gentages til alle burittoerne er klare. Osten drysses ud over fadet, som derefter dækkes med sølvfolie. Fadet sættes i ovnen i 30 minutter. Tandstikkerne fjernes og retten serveres med strimlet salat, tomat- skiver og guacamole. |
|
Opskriften er vist 14010 gange,
og udskrevet 251 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne