Müllers farsbrød

Müllers farsbrød, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Personer

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Hakket svinekød

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er fryseegnet

Indsendt af : Lene

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
500 g.flæskefars
1.5 dl.havregryn
2 æg
1 dl.mælk
1 stort hakket løg
250 g.champignoner
2 groftrevet gulerødder
0.5 gul peberfrugt
4 fedhvidløg, hakkede
1 pk.bacon i skiver
1 tsk.salt
0.5 tsk.peber
 
Opskrift:
Kød, havregryn, æg, salt og peber piskes sammen. Mælk tilsættes lidt efter lidt, til farsen har den rigtige konsistens. Løg, hvidløg, champignoner, gul peber og revne gulerødder vendes i farsen med en grydeske, lidt ad gangen. Kom farsen i et ildfast fad og form det som et brød. Beklæd farsbrødet med bacon på tværs. Stilles i ovnen ved 200 grader i 50 min.

Tips:

Kan serveres med kartofler og bearnaisesauce, eller salat og flutes.





karakterer:
Opskriften er vist 7610 gange,
og udskrevet 163 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.1    (7 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2011-05-21 23:17:07
Skal løget, hvidløget den gule peberfrugt og gulerødderne bare vendes i farsen og tages op igen? Eller skal det blive ved med at være i farsen?