Müllers farsbrød
Hovedingrediens : Svinekød - Hakket svinekød Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt af : Lene Indsendt : Red : |
|
|
Kød, havregryn, æg, salt og peber piskes sammen. Mælk tilsættes lidt efter lidt, til farsen har den rigtige konsistens. Løg, hvidløg, champignoner, gul peber og revne gulerødder vendes i farsen med en grydeske, lidt ad gangen. Kom farsen i et ildfast fad og form det som et brød. Beklæd farsbrødet med bacon på tværs. Stilles i ovnen ved 200 grader i 50 min.
Tips: Kan serveres med kartofler og bearnaisesauce, eller salat og flutes. |
|
Opskriften er vist 7610 gange,
og udskrevet 163 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.1 (7 stemmer) |
|
Kommentarer Bivers - 2011-05-21 23:17:07 Skal løget, hvidløget den gule peberfrugt og gulerødderne bare vendes i farsen og tages op igen? Eller skal det blive ved med at være i farsen? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne