Mørbradgryde 10
Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad i stykker Fryseegnet : ikke fryseegnet Indsendt af : Nina Indsendt : Red : |
|
|
risene sættes i kog i let saltet vand og koges til færdig
bacon steges i en gryde og sættes til side. mørbraden skæres i skiver og dybbes i mel og sættes til side løgene skæres i tern og brunes sammen med champignonerne. bland bacon, tomat puré, paprika, chili og mel. tilsæt løg og champignoner og derefter tilsætter du fløde og tomaterne. læg mørbraden i og lad det simre i 20 minutter. til sidst kommes pølserne i og server eventuelt med rød peber. Tips: Bouillon kan evt. tilsættes sammen med fløden, men så bliver den meget tynd og skal jævnes. |
|
Opskriften er vist 16160 gange,
og udskrevet 378 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.5 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Merete K - 2011-01-10 21:16:34 Jeg har lige fået den hos nogle bekende, og den smagte herligt, så den måtte jeg have. Nina - 2010-10-11 13:55:53 alt skal selvfølgelig brunes i magerine. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne