Enchiladas med laks (enchalidas)
Hovedingrediens : LakseFisk - Laksefilet Oprindelsesland : Mexico Kilde : Hjerting laks Indsendt : Red : |
|
|
Til fyldet opvarmes olien i en tykbundet gryde, løg og hvidløg tilsættes og steges ved jævn varme i 10 minutter. De må ikke brune. De øvrige ingredienser tilsættes. Fyldet varmes godt igennem ved svag varme i ca. 5 minutter. Gryden holdes varm.
Ovnen forvarmes til 180 grader C. Et ovnfast fad smøres med olie. En god sjat olie varmes i en pande og tortillaerne blødgøres i den varme olie, én ad gangen. Brug en grilltang eller lignende til at tage dem op med. De skal have 3 - 5 sekunder på hver side og dryppes af på køkkenrulle. Tomatsaucen varmes i en gryde ved svag varme. Der omrøres nu og da. Imens kommes et par skefulde af fyldet i hver tortilla. Tortillaerne rulles nu sammen med sammenføjningen nedad i et ildfast fad. Tomatsaucen hældes over enchiladaerne. Fadet dækkes med sølvfolie og stilles i ovnen i 15 minutter, eller til retten er gennemvarm. Creme fraiche hældes i en lille gryde og opvarmes forsigtigt. Den hældes over enchiladaerne, som derefter drysses med koriander og ristede mandelflager. |
|
Opskriften er vist 24948 gange,
og udskrevet 435 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (7 stemmer) |
|
Kommentarer Chi - 2009-05-24 01:38:11 helt enig, SÅ vældig meget olie behøves slet ikke... brug nonstick pande, og det går fint... desuden behøver man nu heller ikke søbe tortilliaerne ind i olie inden man kommer fyldet i dem, de bliver skam sprøde nok uden... det kan anbefales at lave egne pandekager, derved bestemmer man selv mængden af fedt, og man kan lave gode variationer :) ellers, er det en dejlig ny måde at få laks på ;) Gitte - 2007-06-08 09:56:50 Forresten - jeg laver almindelige pandekager i stedet for at købe enchiladas Gitte - 2007-06-08 09:55:59 En helt og aldeles himmelsk ret! Jeg synes ikke, den er besværlig. God til gæster, kan laves i forvejen og varmes Inge Lise - 2005-01-01 01:01:01 Man kan sagtens skære ned på olien ved at bruge non-stick pander. En lidt besværlig men lækker ret. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne