Honningbomber 03
Hovedingrediens : Diverse produkter - Honning Højtid: Jul Oprindelsesland : Danmark Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Kog honning, sukker og smør sammen ved svag varme og køl af.
Bland potasken sammen med æggeblommerne. De kommer til at ligne kogte æggeblommer, men sådan skal det være. Ælt alt sammen og lad det stå køligt dog ikke køleskab til næste dag eller længere. Rulles ud i 1 cm. tykkelse og stikkes ud med rundudstikker på 4.5 cm i diameter. Bag dem ved 175 grader C. alm. ovn i 13-15 min. Hold godt øje med dem i slutningen af bagetiden. |
|
Opskriften er vist 30549 gange,
og udskrevet 475 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.6 (6 stemmer) |
|
Kommentarer Therese - 2009-12-09 15:16:49 Det er da almindelige honningkager, og ikke -bomber. De bliver først bomber i det øjeblik, de bliver flækket og lagt sammen med abrikosmarmelade og smørcreme samt overtrukket med chokolade. rasmus - 2008-11-29 17:56:59 det er en fed bombe rasmus - 2008-11-29 17:55:58 ok er det virkelig sådan man laver en bombe rikke - 2005-01-01 01:01:01 jeg mener ellers at man skal tage noget hvidt smørglasur i Pia Benzon - 2005-01-01 01:01:01 Har ikke prøvet opskriften endnu, men min umiddelbare mening er, at der mangler at stå, at "bomberne skal flækkes, og flyldes med abrikosmarmelade, lægges sammen, og tilsidst overtrækkes med kogechokolade, evt. drysses med kokos. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne