Medister med stuvede ærter og gulerødder
Hovedingrediens : Blandet kød - Medisterpølse Kilde : Per K. Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Steg den rå medister på pande i smør, ca. 6 min på hver side, sluk for varmen og lade den trække indtil servering.
Stuvning: Kog grønsagerne i velsaltet vand, ca 10 minutter. Rør fedtstof og mel sammen. Rør smørbolle i grønsagerne og rør til den er opløst. Tilsæt hakket persille, gem lidt til pynt. Kog stuvningen 5 minutter. Smag til med salt. Drys persille over. Server stuvningen med nye kartofler. Tips: Tilsæt evt. en dåse asparges pr. 4, væden bruges i stedet for vand, og aspargesene tilsættes lige inden servering, skal blot varmes med. |
|
Opskriften er vist 29244 gange,
og udskrevet 547 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (8 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne