Bitter Coulant - mørk dessert chokoladekager
Hovedingrediens : Diverse produkter - Chokolade Fryseegnet : nej Indsendt af : Nana H Indsendt : Red : |
|
|
Chokolade og smør smeltes over vandbad.
Mælk og fløde koges op. Æggene piskes med sukker. Den smeltede chokolade og smørblandingen, tilsættes den kogende mælk og fløde. Melet sigtes og vendes forsigtigt i chokoladeblandingen. Derefter vendes de piskede æg også i blandingen til den er massen er jævn. Den færdige blanding hældes i godt smurte ramekiner eller andre portions kageforme, dog ikke i papir-muffinsforme! Kagerne bages i en 170 graders varm, varmluftsovn i 10 min! Tips: Der kan serveres frisk frugt, flødeskum eller is til, efter eget valg! |
|
Opskriften er vist 11204 gange,
og udskrevet 171 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.4 (7 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne