Banankage med chokolade og nødder
Hovedingrediens : Frugt - Banan Indsendt af : Ohlers Indsendt : Red : |
|
|
Æg, sukker og olie piskes luftigt.
Smørret smeltes i en gryde ved lav varme og bananerne moses med en gaffel. Kom mel, havregryn, sukker, bagepulver og krydderier i blandingen sammen med smør og banan og pisk det hele godt sammen med en håndmikser. Hak chokoladen groft og vend den i dejen, hvorefter hele herligheden hældes i en, bagepapirs foret, springform. Nødderne (gerne et miks af alle tre salgs - eller andre) hakkes og drysses ud over den ubagte kage. - Detter gør at nødderne bliver ristede på toppen af kagen. Bages i midten af en forvarmet ovn ved 175 grader i ca. 30 min. (dejen skal ikke hænge fast når man stikker i kagen) Tips: Kan spises med en god klat vaniljeis :) |
|
Opskriften er vist 12614 gange,
og udskrevet 181 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Ohlers - 2010-10-23 14:48:39 Ekstra tip: hvis man ønsker en mere luftig kage, kan man erstatte havregryn og fuldkornsmel med almindeligt hvedemel. Go' bagelyst og velbekomme ;) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne