Tunmousse Min favorit
Hovedingrediens : MakrelFisk - Tun på dåse Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt af : Mlc78 Indsendt : Red : |
|
|
-Husblas lægges i blød i vand.
-Tun finhakkes evt i en blender. ligeledes med løget. -Tun, løg, citron og Creme fraichen blandes godt sammen. Husblas tages op a vand og knuges fri for overskydende vand. Smeltes i over vandbad eller i mikroovn. Den smeltet masse røres langsomt i under grundig omrøring. -Flødeskum vendes i. -caviar, salt og peber vendes i. Husk og smag så den ikke bliver for fersk, men heller ikke for salt. -Kom massen i en evt. Jelloring fra Tupperware, så er der nemlig hul i midten til en gang gode rejer :) -Stilles på køl i min 3 timer gerne natten over. -Pyntes med tomater, citron, kaviar og rejer. -Serveres med lækkert brød og evt. cremefraiche dressing til. Tips: Denne tunmousse er bare så cremet og lækker. Mine gæster plejer gerne at spise helt op. Ellers beder de om at få rester med hjem. |
|
Opskriften er vist 11747 gange,
og udskrevet 203 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne