Ferskensuppe med rejer 02
Hovedingrediens : Rejer - Diverse rejer Fryseegnet : Fryseegnet Indsendt af : Vagn Indsendt : Red : |
|
|
Løgene skæres i tern og svitses i gryden. Hvidløgene hakkes og svitses med, karryen tilsættes.
De hakkede tomater og saften fra fersknerne hældes ved sammen med bouillonen og det koges i ca. 10 min. Ferskenkødet skæres i tern. Før serveringen tilsættes piskefløde, ferskenkød og de optøede rejer. |
|
Opskriften er vist 38964 gange,
og udskrevet 794 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (23 stemmer) |
|
Kommentarer Lene - 2014-02-03 21:41:06 Rigelig ferskner ellers super lækker |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne