Pastaret med champignonsauce
Hovedingrediens : Svinekød - Diverse skinke Indsendt af : Camilla Indsendt : Red : |
|
|
Tænd ovnen på 200 grader.
Svits pølser, bacon og skinke på en pande. Kog pastaskruer som vist på posen. Hældesop i et ildfast fad. Lav champignonsuace som anvist på pakken. Hæld det over pastaen og fordel det revne ost ovenpå. Tips: Pastaretten er færdig når osten er gylden! |
|
Opskriften er vist 5731 gange,
og udskrevet 124 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2011-03-01 16:03:50 omg sauce fra knorr,m hvad med at lave det selv sidney lee lol lol lol Camilla - 2010-10-08 14:57:31 Kom gerne 2 fede hvidløg i, når du svitser kødet :) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne