Mors boller 03
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt af : LouiseKH Indsendt : Red : |
|
|
Bland det hele sammen og ølt dejen til den er glat og ikke klistrer til fingerne. Lad derefter hæve indtil dejen er dobblet størrelse (ca 2 timer). Form så bollerne og lad dem efterhæve i ca 15 min.
De skal have ca 10 min i en varmluftsovn ved 200 grader. Tips: Tip: - Put gerne en lille smule mere sukker og mindre salt i en bolledej, end det der står i opskriften (sukker får gæret til at hæve mere og salt slår gæret ihjel. - Lad gerne dejen hæve så lang tid som muligt. - Tag evt. bollerne ud af ovnen lidt før end det var meningen, for så kan de nemmere varmes op igen på et tidspunkt. |
|
Opskriften er vist 3822 gange,
og udskrevet 52 gange. Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter. |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne