Sensommerdrøm
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Indsendt af : Kate Indsendt : Red : |
|
|
1) Tænd ovnen på 180 gr. varmluft og beklæd en springform med bagepapir. Pisk æg, sukker og vanilje til en luftig masse
2) Tilsæt mel og bagepulver og dernæst tykmælk og saft 3) Vend de frosne bær i en skefuld mel og vend dem dernæst i dejen 4) Bag kagen på nederste rille i 30 min. 5) Imens kagen bager: smelt smørret og tilsæt derefter brunfarin. Når massen er smeltet tilsættes grofthakket chokolade, kokos, havregryn og mælk. 6) Efter 30 min. tages kagen ud og toppingen hældes på hvorefter kagen bager videre i 10-15 min. Tips: Kagen kan godt smage lidt for sød imens den stadig er varm. Bedste resultat opnås derfor ved at lade den køle helt af. |
|
Opskriften er vist 5134 gange,
og udskrevet 105 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (6 stemmer) |
|
Kommentarer Mette - 2012-09-11 21:45:20 Vild lækker kage, - kan varmt anbefales, men den er bedst, hvis man kan vente med at spise den til den er kølet af |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne