Gratin med laks og asparges
Hovedingrediens : LakseFisk - Laksetern Kilde : Hjerting laks Indsendt : Red : |
|
|
Fiskestykkerne steges på en tykbundet pande i olie eller smør til stykkerne er gyldne. Krydres med salt og peber. Fisken tages af panden.
Varm ovnen til 180 grader. Kom fisken i bunden af et ildfast fad, fyld halvt op med asparges. Rør fiskebouillon, creme fraiche, forårsløg, peberfrugt og majs sammen. Krydres med salt og peber, og hældes over fisken. Kom resten af aspargesene ovenpå fiskeblandingen og dæk så med de to slags ost. Drys med paprikapulver og stil fadet i ovnen i 30 minutter, indtil overfladen er gylden og bobler. Server straks. Hertil kan serveres en blandet grøn salat. |
|
Opskriften er vist 17249 gange,
og udskrevet 445 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.8 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne