Mors omelet
Hovedingrediens : Æg - Hønseæg Fryseegnet : ikke fryseegnet Indsendt af : Plet Indsendt : |
|
|
Start med avocadoerne:
Halver avocadoerne i to og fjern stenene. Tag kødet ud med en ske, skær det i tynde skiver og dryp med citron. Knæk derefter æggene i en skål og rør dem sammen med en gaffel. Æggene skal ikke skumme. Tilsæt mælk, lidt salt og peber, og vend æggemassen med en gaffel. Kom smør eller olie på en stor stegepande. Hæld æggemassen på panden, når den er godt varm, og skrug så ned på lav varme. Skrab fra kanten af panden ind mod midten med en stegespade 3-4 gange. Læg låg på og lad omeletten stå på lav varme i to min. Efter to min på lav varme er omeletten klar. Tag låget af panden, læg avocado og rejer på den ene halvdel. Brug en stegespade til at folde omelettens anden halvdel indover fyldet. Tips: Der kan også anvendes andre former for fyld. F.eks Peberfrugt og tomater |
|
Opskriften er vist 5637 gange,
og udskrevet 91 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne