Paprikagryde 06
Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet Fryseegnet : Ja Indsendt af : Mark A Indsendt : Red : |
|
|
Skær kødet i mindre stykker.
Brun bacontern, tilsæt kød og herefter løg. Når det er færdig svitset tilsættes resten af tingene. Vand, fløde, konc. tomatpure, hønsebouillon, cocktailpølser, champignoner, paprika, salt og peber. Lad det hele koge 15min ca. Smages til med salt og peber. Ris serveres til, evt med en lækker salat og flute. |
|
Opskriften er vist 10619 gange,
og udskrevet 244 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2015-09-27 15:16:14 Jeg har brugt denne opskrift i flere år, men uder cocktail pølserne, jeg synes den er bedre uden, jeg kommer også løg og champignon, det er en familie favorit hos os. Louise Annie - 2011-03-06 14:57:23 Det her kan kun blive godt. Glæder mig til aftensmaden :) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne