Makaronifad med kylling
Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet Fryseegnet : Er ikke fryseegnet Indsendt af : Rikke Indsendt : |
|
|
Tænd ovnen på 180 grader.
Makaronien koges. Kyllinge filetterne renses og skæres i tern, derefter brunes de i en gryde. Løg, gulerødder og bacon tilsættes og det hele steges ved middelvarme i ca. 10 min. Tilsæt tomatsuppen og bring det i kog, det skal simre i ca. 5 min. Bland den kogte makaroni og sovsen i et ildfast fad. Creme fraiche lægges på toppen i klatter man forsigtigt blander ud i retten. Drys med osten og gratiner i 20 min. eller til den er gylden. Tips: mht. tomatsuppen så bruger jeg Heinz på dåse, mængden passer med opskriften. Denne ret er en ret der er til at eksperimentere med, så derfor er mængden også lidt forskellig. Jeg plejer dog at tilpasse mængden af kylling efter hvor mange der skal være til og så tilpasser jeg opskriften efter det. |
|
Opskriften er vist 9403 gange,
og udskrevet 147 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Rosa - 2014-12-22 10:10:59 Dejlig kyllingeret - nem at lave til mange personer anonym - 2011-02-20 17:25:38 Super god....Istedet for gulerødder og løg, bruger jeg en halv bullionterning..... |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne