Laks med appelsin og abrikos
Hovedingrediens : LakseFisk - Diverse laks Kilde : Hjerting laks Indsendt : Red : |
|
|
Skær den orange skal af appelsinen og skær i lange tynde strimler. Skær abrikoserne i tynde strimler. Bland de tørrede abrikoser, sennep, appelsinsaften og skal i en mellemstor gryde og varm det igennem i ca. 3 minutter, eller til abrikoserne er bløde. Rør fiskebouillonen i. Rør maizena i en lille skål med fiskebouillon, indtil det er jævnt. Kom det i gryden og rør i 2 minutter eller indtil saucen er tyk. Kom creme fraiche og purløg i, og rør ved svag varme uden at saucen går i kog. Krydres med salt og peber.
Steg fisken på en varm pande i smør eller olie til den er gylden og sprød. Krydres med salt og peber. Kom de varme fiskestykker i et fad og hæld saucen over og server straks med groft brød til. |
|
Opskriften er vist 10809 gange,
og udskrevet 239 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne