Nem og hurtig pastasalt (egnet til hovedret)
Fryseegnet : Er ikke fryseegnet Indsendt af : Martin Indsendt : |
|
|
Imens du koger pastaen kan du lave tilbehøret:
Bacon steges og fedt sies fra Når pastaen er færdig, hældes den i et passende fad. Pastaen må gerne være varm, det smager bedst. Alt tilbehøret drysses dekorativt ud over pastaen. Serveres med dressing (creme fraiche dressing er godt til) Tips: Tager cirka 15min at lave. Jeg foretrækker fuldkornspasta, den er der mere bid i. |
|
Opskriften er vist 8736 gange,
og udskrevet 113 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.2 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne