Pølsehorn 08
Hovedingrediens : Blandet kød - Pølser Indsendt af : Schwaner Indsendt : Red : |
Fotograf: Fru Schwaner |
|
Put smøret i en grýde, hæld mælken i og smelt smørret i mælken. Tag gryden og lad mælkeblandingen køle af til den virker lun, når man stikker spidsen af lillefingeren i. smuldr gæren i mælkeblandingen og rør rundt til gæren er opløst.
Hæld det op i en skål og rør sukker og salt i. pisk et æg sammen og rør det i. Hæld melet i og rør godt. Drys lidt mel på køkkenbordet. Hæld dejen ud og ælt den godt igennem. Hvid den er for klistret, tilsættes lidt mere mel. Læg dejen tilbage i skålen, læg et viskestykke over og lad den hæve et lunt sted i 20 min. Imens: Kom bagepapir på en bageplade. Tænd ovnen og indstil den på 200 grader C. alm. ovn. Form dejen til to kugler og rul dem til flade cirkler. Skær hver cirkel igennem på tværs og lav fire trekanter af hver halvdel, i alt 16 trekanter. Læg en pølse på hver trekant og rul den til et horn ved at starte i den brede ende. Læg hornene på bagepladen, læg et viskestykke over og lad dem hæve et lunt sted i ca. 15 minutter. Sæt bagepladen på ovnens midterste rille og bag hornene i ca. 15 minutter Lad hornene køle af på en bagerist |
|
Opskriften er vist 26291 gange,
og udskrevet 483 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.4 (66 stemmer) |
|
Kommentarer Anonym - 2014-02-18 14:19:02 0,5 af hvad ved salten ?? Anonym - 2014-02-16 12:25:18 0,5 af hvad ved salten ?? anna - 2012-09-23 10:32:34 giv dem kun 10 min! anonym - 2011-11-16 13:59:45 heii den er mega god smager godt :) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne