Brunkage Muffins
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt af : Ditte Richter Indsendt : Red : |
|
|
TÆND OVNEN PÅ 200 GRADER
Sigt mel, krydderier og bagepulver ned i en skål. Pisk det bløde smør luftigt med farin i en anden skål. Rør æggene i et ad gangen, rør derefter letmælken i sammen med melblandingen. Bag dem midt i ovnen i ca 15 min. Når de er kole kan de pyntes med tyttebærcream |
|
Opskriften er vist 7373 gange,
og udskrevet 122 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Sisse - 2012-01-22 11:22:56 Lyder mærkelig |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne