Grillet laks med råstegte kartofler og hvidløgssmør
Hovedingrediens : LakseFisk - Diverse laks Kilde : Hjerting laks Indsendt : |
|
|
Smørret røres blødt i en skål, herefter kommes de knuste hvidløg, persille og citronsaften i. Blandes godt sammen til citronsaften er rørt ind i smørret. Smages til med salt, peber og paprika. Stilles i køleskab til servering, gerne i 1 time, så smørret bliver godt kold.
Varm olie eller smør i en tykbundet pande og steg kartoflerne til de er sprøde og møre. Krydres med salt og peber. Tages af panden og holdes varme i ovnen. Olie eller smør varmes på en tykbundet pande og laksefileterne steges i 3 - 4 minutter på hver side. Krydres med salt og peber. Lad dem trække på panden et par minutter inden servering. Anrettes på et serveringsfad sammen med de rå stegte kartofler. Hertil kan serveres en blandet grøn salat. |
|
Opskriften er vist 36258 gange,
og udskrevet 836 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.9 (7 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne