4 forskellige slags chokoladecookies
Hovedingrediens : Diverse produkter - Chokolade Fryseegnet : ja, dejen er fryseegnet og det er kagerne også. Indsendt af : Nikoliine Indsendt : Red : |
|
|
GRUNDDEJ TIL CHOKOLADECOOKIES:
Rør smør og sukker godt og rør ægget i. Bland hvedemel, havregryn, bagepulver og salt og vend det i æggeblandingen. Hak chokoladen groft og vend det i dejen sammen med revet limeskal. Tril dejen i en rulle, og pak den ind i bagepapir eller film. Frys den i ca. 30 min. Varm ovnen op til 180 grader. Skær rullen i 1 cm tykke skiver og læg dem på en plade med bagepapir. Bag kagerne gyldne på ovnens midterste rille i ca. 10 min. COOKIES MED HVID CHOKOLADE OG INGEFÆR Lav dejen efter grundopskriften, men byt mørk chokolade ud med hvid chokolade og tilsæt revet ingefær, i punkt 1. (når smør og sukker røres sammen) CHOKOLADECOOKIES MED APPELSIN: Lav dejen efter grundopskriften, men byt havregryn ud med kokos og limeskal med appelsinskal. CHOKOLADECOOKIES MED PEANUTS: Lav dejen efter grundopskriften og tilsæt hakkede jordnødder. Tips: i kan selv variere jeres "grund cookies" opskrift. find selv på ideer, og tilsæt ingredienser efter jeres smag. |
|
Opskriften er vist 44316 gange,
og udskrevet 946 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (49 stemmer) |
|
Kommentarer Lilian - 2022-06-14 16:04:52 Dejen er da alt for fedtet til at rulle ! Valkyrien - 2015-03-29 19:56:09 Skal de skæres ud i 1 cm tykke skiver? Bliver de kæmpe store eller? :) Anni - 2012-07-02 15:57:32 Vil lige tilføje til Henriette, at næsten alle småkager (uden fyld og glasur) er fryseegnet. Henriette J - 2011-09-25 17:11:47 Variationen med kokos og hvid chokolade bliver superskøn når man bruger Lindts hvide chokolade med mandler, alternativt kan man tilsætte mandler også, det smager rigtig godt. Variationen med jordnødder kan godt bruge lidt flere nødder, f.eks. 1/2 del mere. Limeskallen gør kagerne dejligt friske. Nikolaj - 2011-07-19 12:03:26 WOW de er gode! Mine personlige favorit cookies! Bager dem altid om fredagen - min familie foretrækker dem her frem for fredagsslik. Denne her opskrift er genial! :-D Fam. Breum - 2011-06-09 07:42:12 Tak for kommentaren om at den er nem vi skal bage til en 5. klasse og vil ikke have at det tager for lang tid så endu en gang TAK! anonym - 2011-06-01 13:33:49 Rigtig fin opskrift, den var nem at lave. Henriette - 2010-10-21 20:16:54 De er super gode, og det er godt at de er fryseegnet. Børnene elsker dem, og mig ligeså. Jeg synes de er gode og lette at lave, og det er et plus. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne